ANFIBIOS is gevestigd in Playa den Bossa, met zijn 2 kilometer lengte het langste strand van Ibiza. Het ligt 3 km. van Ibiza stad en 2 km. van het vliegveld.


Klik op de onderstaande google link om de kaart te zien of vertrouw op onze beschrijving:


ANFIBIOS ligt aan een breed trottoir tussen Ushuaia Hotel ( tegenover Aguamar ) en Bora Bora (zo’n 150 meter verwijderd van elk)

    • Als je vanuit het strand kijkt, zie je de restaurants " Beach Club Lips " en "White" , en tussen hen is een kleine doorgang . We zitten vlak achter hen.

    • Als je vanuit de straat kijkt ( komend vanaf de luchthaven) is het de tweede straat (alleen voor voetgangers) na Ushuaia , tussen bar “Manoa”en het restaurant " Dunes” . Komend van Ibiza , is het de tweede straat na Bora Bora .

 

Als U met deze aanwijzingen nog steeds problemen heeft om ons te vinden , dan kunt u bellen met (+34 971303915 of 665139198 ) . Of nog eenvoudiger ; wij bieden een gratis pick - up service voor degenen die zich bevinden in het gebied van Playa den Bossa / Ibiza / San Jose . Speciaal voor degenen onder U met zwaar duikmateriaal , aarzel dan niet ons om hulp te vragen. 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Anfibios S.L. 2011-2020

Web created by Anfibios S.L. Imagen corporativa: Kyle Diorio
Diseño gráfico: Jordan Fernández
Aviso legal: acceder a aviso legal