Wij zijn een familie bedrijf en bieden al meer dan 35 jaar watersporten aan in Ibiza.  In 1979 zijn we begonnen met windsurfen en hebben dit uitgebreid in 1983 met zeilen en catamaranzeilen. In 1995 kwam er duiken bij en hebben we onze naam veranderd in  ANFIBIOS ,daar we zowel boven als onderwater activiteiten aanbieden.

 

Al meer dan 20 jaar geven wij oficieel gesubsidieerde surf en zeilles voor inwonenden van de gemeentes van San José en Ibiza stad. En sinds 10 jaar ook duikles.

 

In 2009, zijn we in samenwerking met de gemeente van San José een nieuwe activiteit gestart " het avontuur van de zee". Wegens groot succes sindsdien een jaarlijks terugkerend avontuur voor kinderen vanad 12 tot en met 16 jaar. Het is een kamp waar de kinderen zowel surfen, zeilen, kayakken, snorkelen, stand up paddelen en duiken en daarbuiten natuurlijke allerbei andere spannende dingen ondernemen.

 

We zouden  het te gek vinden als nog meer mensen de kans krijgen om dit avontuur te beleven en willen het voor scholen en groepen aanbieden, twijfel niet om meer info aan te vragen !

 

ANFIBIOS Ibiza is een PADI and SSI Duikcentrum gelegen halverwege Playa d'en Bossa tussen verschillende accomodatiemogelijkheden, 4 km van Ibizastad en 3 km vanaf het vliegveld.

 

ANFIBIOS begint het seizoen van 2015 met als doel iedereen die van Actief Toerisme houdt tevreden te stellen. Ibiza heeft prachtige landschappen en een zeer aangenaam klimaat wat let je om een andere kant van het eiland te ontdekken terwijl je je favoriete buitensport beoefend?!
Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om je Avontuur werkelijkheid te laten worden!.

 

Geopend van maandag tot zaterdag vanaf Mai to eind Oktober. Tussen November en April werken we alleen op aanvraag.  Ook maken we uitzonderingen voor de zondag.

 

REFERENTIES (TACHER.NET)

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Anfibios S.L. 2011-2020

Web created by Anfibios S.L. Imagen corporativa: Kyle Diorio
Diseño gráfico: Jordan Fernández
Aviso legal: acceder a aviso legal