Vervolgopleidingen

Als u heeft besloten dat duiken een sport is waar u uzelf in wilt ontwikkelen, dan is het tijd voor u om het Continuing Education programma van SSI ontdekken.

Inschrijven voor een Specialty Cursus is een geweldige manier om uw vaardigheden aan te scherpen en een aantal nieuwe dingen te leren. Continuing Education is spannend en grenzeloos. Kies uw persoonlijke combinatie van opleiding en duikervaring om uw duikdoelen van vandaag te bereiken! Elk Specialty programma biedt u bepaalde voordelen waardoor u telkens een stap dichter bij uw ultieme duikervaring komt. Ons doel is om u voor te bereiden op het avontuur dat voor ons ligt, evenals ervoor te zorgen dat u een leuke tijd beleeft! SSI's Continuing Education Program maakt gebruik van een flexibele, menu-gebaseerde , gestroomlijnde en economische benadering. Bij SSI hoeft u zich alleen maar in te schrijven voor de speciale programma's die interessant zijn voor u. U zult vertrouwd en comfortabel worden, zodat u onafhankelijk van uw SSI instructeur kunt duiken en echt kunt genieten. Elk van onze Specialty programma's is gebaseerd op onze Diver Diamond methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting, en ervaring die nodig zijn om een bedreven duiker te worden.

Met het volgen van een bepaald aantal SSI Specialties naast de voortzetting van uw duiken, kunt u een hoger duiker ratings niveau verdienen. SSI's ratings zijn de enige ratings in de industrie die opleidings- en ervaringseisen combineren, wat bewijst dat SSI ratings echt verdiend zijn.

Het is aan u om te bepalen hoe ver u wilt gaan. En het beste van dit alles is, dat erkenning bij SSI gratis is! Maak uw specialty programma compleet met de bijbehorende SSI Specialty brevetten en ontvang de SSI Recognition Ratings:Specialty Diver, Advanced Open Water Diver, and Master Diver - gratis. SSI´s certificaten worden erkend over heel de wereld zodat uw duikervaring ongelimiteerd is.

De pret hoeft hier niet te eindigen! Met net een beetje meer training, kunt u nog verder gaan en een Dive Professional worden. Stel u voor dat u uw liefde voor duiken kunt delen met anderen!
Bekijk alle Dive Professional programma's waar u aan deel kunt nemen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. SSI zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

Combineren...

Individuele Specialty Programma's

Met...

Duik ervaring

Ontvang...

Erkenningsbrevet
+

niveau 2

12 Duiken
=
+

niveau 3

24 Duiken
=
+

niveau 4

50 Duiken
=
+

niveau 4

50 Duiken
=
     
         
         
         
         
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Anfibios S.L. 2011-2020

Web created by Anfibios S.L. Imagen corporativa: Kyle Diorio
Diseño gráfico: Jordan Fernández
Aviso legal: acceder a aviso legal