Open Water Diver

Haal je brevet!  Neem duikles en volg de PADI Open Water Diver-cursus

Neem online PADI-duikles.Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Begin online met je duikbrevet.

Begin online met je PADI-duikles

Wat je leert

 

Hoe leuk duiken is         

Overwegingen voor duikuitrusting die bij jou in de omgeving een rol spelen         

Hoe je de duiken plant en uitvoert         

Hoe je problemen voorkomt en ermee omgaat  

 

De PADI Open Water Diver-cursus bestaat uit drie hoofdbestanddelen:  

       

Theorie, zelfstudie of in de klas) zodat je de basisprincipes van duiken onder de knie krijgt.  Beschutwaterduiken waarin je de basisduikvaardigheden aanleert          Buitenwaterduiken waarin je je vaardigheden herhaalt en de onderwaterwereld verkent!

 

Bij Anfibios werken we met kleine groepjes. Veel veiliger en we vinden het belangrijk dat ieder onze volle aandacht krijgt.De zwembadsessies zijn er om oefeningen te doen zoals je neutrale drijfvermogen , veschillende manieren om met uitrusting te water te gaan, je duikbril onderwater af en weer op doen etc.

De 4 buitenwaterduiken zijn in de zee. Aan het begin van de duik doen we rustig wat oefeningen om daarna zolang mogelijk te genieten van de duik en al doende oefenen we zo om ons drijfvermogen onder controle te krijgen.Gemiddeld duurt de duik 45 minuten.

Genoeg om volop te genieten!


Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Anfibios S.L. 2011-2020

Web created by Anfibios S.L. Imagen corporativa: Kyle Diorio
Diseño gráfico: Jordan Fernández
Aviso legal: acceder a aviso legal