The Discover Scuba Diving bestaat uit 3 delen; een theorieles,een duiksessie in het zwembad en een duik in de zee.

Het is een ongeveer 4 uur durend programma, naar keuze te verwezelijken in één ochtend of middag of op te splitsen in 2 keer.(theorie en zwembadsessie en een andere keer de zeeduik)

 

In de theorieles leer je de belangrijke aspecten die je moet weten voordat je onderwater gaat zoals bijvoorbeeld de drukverschillen.Ook krijg je uitleg van de oefeningen die je daarna in het zwembad gaat doen en hoe je de duikuitrusting opbouwt en gebruikt.

 

Tijdens de zwembadsessie leer je om te gaan met je duikuitrusting en doe je zeer bruikbare oefeningen zoals bijvoorbeeld je duikbril klaren,ook oefenen we uitgebreid hoe je zelf je neutrala drijfvermogen onder controle kunt krijgen.

 

Tijdens de duik in zee kan je de verschillende technieken die in de zwembadsessie aan bod zijn gekomen toepassen,dit altijd onder toezicht van een duikinstructeur,bij Anfibios houden we de veiligheid zeer in acht en daarom heeft de instructeur niet meer dan 2 leerlingen onder zijn hoede.Ongeveer 45 minuten is het genieten geblazen van de wondere onderwaterwereld.

 

Na deze geweldige ervaring krijg je een certificaat waarmee je bij ons en elk ander PADI duikcentrum (altijd onder toezicht van een duikinstucteur)kunt duiken zonder opnieuw het zwembad in te hoeven.

 

Omdat we er bíjna zeker van zijn dat je duiken geweldig gaat vinden,kun je je Open Water Diver(OWD) cursus afmaken.Met de Discover Scuba Diving cursus heb je nl. al het eerste gedeelte gedaan ,je hoeft alleen maar verder te gaan,wat je betaald hebt voor je DSD cursus wordt volledig afgetrokken van de prijs voor je Open Water Diver cursus.

 

Hebben we je kunnen overtuigen?Wil je dat jou eerste ervaring in de prachtige onderwaterwereld door ons zeer ervaren duikteam wordt verzorgd? Boek dan snel en beter  aan het begin van je vakantie want we kunnen je niet garanderen dat je niet verslingerd raakt aan deze geweldige sport en eerder zal willen duiken...

Heb je nog vragen of wil je een uitgebreidere uitleg,geen probleem met plezier helpen wij.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om op een privélokatie dit programma te verzorgen.

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Anfibios S.L. 2011-2020

Web created by Anfibios S.L. Imagen corporativa: Kyle Diorio
Diseño gráfico: Jordan Fernández
Aviso legal: acceder a aviso legal